Projecten » privé

“bring in the light!”

dat deden we dan ook zowel op de gelijkvloers als op de niet afgewerkte zolder.

wat betreft de zolder:

vanop de begane grond kan je helemaal tot in de nok van het huis kijken. Door de nieuwe opening voorzien van glas kan je ineens de zolderverdieping aanvoelen.

andersom geeft deze glaspartij héél wat meer licht naar de traphall, helemaal tot beneden.

4 veluxen werden in de achtergevel voorzien om deze multi-functionele ruimte tot een leefruimte om te vormen voorzien van een eiken parket.

een kleiner hoger gelegen velux geeft door de gezuurde glaspartij daglicht naar de achterliggende doucheruimte die volledig werd uitgewerkt in STUC by stoopen & meeus met kraanwerk van VOLA en een lavabomeubel van DURAVIT

wat betreft de begane grond:

de keuken was eerder aan de voorgevel gelegen zonder enig contact met tuin of leeruimten; dat werd de wasplaats voorzien van twee pivoterende deuren in eik met oplegkader

wij verplaatsten de keuken naar de eerdere eetkamer en zo werd dit de centrale plek van de woning.

én zo krijgen keuken én eetplaats contact met de tuin.

een zitbank maakt dat de ruimte niet héél breed dient te zijn en geeft zeker een gezelligheid aan tafel

keuken in wit gelakt MDF met een natuursteen tablet voorzien van kraanwerk en spoelbakken in kleur

met heel veel aandacht voor detail en afwerking; grepen kasten, inwerken vuilbakje in keukentablet, deuren naar wasplaats, etc.

de volledige woning kreeg een nieuw dak met isolatie en nieuwe dakramen.

 

pic by @michel wiegandt.be

see here the ‘movie’ I took during the photoshoot

https://www.instagram.com/p/BwRVobiinBy/

https://www.instagram.com/p/BwRU2k7CATl/

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone