Projecten » privé

Klant / PRS00
Diensten / verbouwing woning te 's-Gravenwezel

wat een uitdaging!

“een provencaalse villa verbouwen naar een hedendaagse beleving met moderne uitstraling én toch enkele stijlelementen van de oorspronkelijke bouwstijl mee opnemen in het ontwerp.”

én tegelijkertijd carte blanche krijgen.

 

aanwezige ronde vormen en kleine ramen aan de zijgevels in woonruimte werden behouden maar het ruwe pleisterwerk verdween volledig.

nieuwe vloeropbouw voorzien van de nodige isolatie en vloerverwarming waarna er  een nieuwe natuursteentegel werd gelegd in een meer hedendaags verband voor zowel de inkomzone, keuken en badkamer.

provencaals stond voor ons een beetje gelijk aan ruw, grof, ruraal, landelijk, natuur en daarom werd in de andere materiaal keuzes subtiel hier en daar naar meer brutere en grovere uitvoering gegaan.

Om  in contrast te gaan met de zéér zuivere en eenvoudige lijn die werd gehanteerd.

keuken zal een belangrijke plek worden voor het ontvangen van vele gasten én van de kleinkinderen die met graagte in de tuin zullen spelen.

én daarom alleen al werden die ramen vergroot.  het daglicht én het wel zéér gezellige van het terras zijn extra redenen geweest.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone