Projecten » commercieel

Klant / MON05
Diensten / verbouwing winkel
Bekijk de website

her-inrichting schoenwinkel met als belangrijkste opdracht
“creëren van meer stockruimte”
vermits kelder volledig geoptimaliseerd was hebben we extra stock in de winkelruimte geïntegreerd in bovenliggende etalage volume.
alle lijnen en patronen, zowel op vloeren als wanden, zijn vertrokken vanuit het gebruik van de keramische koninklijke MOSA tegels.
in 3 verschillende tinten en 3 verschillende formaten.
alles werd minutieus uitgetekend én uitgevoerd om deze lijnen te laten raken en of kruisen.
technieken, verlichting, verluchting, koeling & verwarming, alarm, etc werd weggewerkt in de plafond uitsparingen d.m.v VIA BIZZUNO profielen.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone