Projecten » privé

Klant / BVH00
Diensten / inrichting woning

Of we de ruimte wat konden optimaliseren voor hen en hun grote kroost! praktische ontwerpers als we zijn namen we met graagte deze uitdaging aan.

De keuken is het center van de woning.

Binnenkomend op eerder een rustplek om rechts  naar de zitruimte; tv- en openhaard hoek te gaan én links na een opstapje naar de keuken waarbij je een ingewerkt ‘home-office’ tegenkomt.  deuren sluiten en alles is netjes opgeborgen.

achteraan werd een grote zitbank voorzien als eetplaats maar ook om de kids én de vriendjes voldoende plaats te geven om te knutselen bv.

Spelen in de tuin was belangrijk en het contact met de tuin uiteraard ook. daarom hebben we de ramen zo groot mogelijk gemaakt.

Vestiaire ruimte was één van de belangrijkste probleem; 6 jassen waar blijf je er met? Dus we vonden het dan maar praktisch om de muur tussen hall en zitruimte  én hall met bureau telkens een dubbele functie te geven; kasten langs beide zijde kasten waarbij dit niet opvalt.

De keuken heeft een groot aanrecht en veel keukenkast berging.  De ingewerkte deur geeft toegang tot de bijkeuken.

Er lag al een kastanje vloer in de tv ruimte die hebben we dan maar ineens als materiaal voor de rest van de woning mee genomen gecombineerd met een 3d keramische tegel in de eetplaats en keuken.

Alles werd op maat gemaakt in MDF gelakt en kastanje fineer. Het keukentablet is in cosentino.

Tafel en stoelen van VITRA werden voorgesteld en goedgekeurd door de bewoners.

Verlichting van viabizzuno werd op een discrete en hedendaagse manier toegevoegd

Rekening houdend met een paar wensen kregen we voor de rest eigenlijk ‘carte blanche’

Foto’s: Liesbet Goetschalckx

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone