Projecten » privé

Klant / DEH00
Diensten / verbouwing gelijkvloers

een gezin met 3 dochters had nood aan een nieuwe douchekamer, berging én keuken.
waar vroeger de keuken was gelegen -ergens midden in het huis zonder contact met tuin en woonkamer- ligt nu de douchekamer én berging; met toegang tot keuken.
de keuken werd verplaatst naar uitbreiding met rondom rond zicht naar buiten.
de toegang naar de kelder aldaar behouden was een must.
heer des huize is een échte hobby kok dus keuken diende aan verschillende wensen te voldoen.
tablet en wit volume volledig in pRal solid surface een massief, in de massa gekleurd composietmateriaal dat is samengesteld uit acrylaat en natuurlijke mineralen. gecombineerd met houtfineer.
ook de douchewanden werden met dit materiaal bekleed.
een fris kleurtje was een meisjeswens!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone