Projecten » privé

Klant / DBM00
Diensten / verbouwing gelijkvloers

een villa te mortsel, de kinderen verlieten het huis en de bewoners waren toe aan een nieuwe elan.
keuken was dringend aan herinrichting toe, een bijkeuken was essentieel én de woonkamer vloeide verder uit het voorontwerp.
de tuin ‘binnentrekken’ in de keuken was een belangrijke troef en meerwaarde om deze ruimte nu meer als leefruimte te ervaren.
enkele oorspronkelijke elementen bleven bewaard en kregen zelfs meer aandacht om contrast en combinatie te benadrukken.

naast het vast meubilair volgde ook advies voor het losse meubilair.
op die manier ontstond een geheel met het hedendaagse karakter -door onze ingreep- én de familiestukken die graag werden behouden.

zo ontstond een mix van hedendaagse look and feel met nostalgische familiestukken.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone