Projecten » privé

Klant / MIC00
Diensten / verbouwing

heruitvinden van ruimte

een véél te grote gang, amper gebruikt, vervat nu de keuken en bijkeuken
samen met de tv wand aan de achterzijde of voorzijde, is het de centrale doos
van de woning met de nieuwe eiken trap naar de verdieping
schuifpanelen sluiten het meer technische gedeelte van de keuken af bij niet gebruik
op de vloer emperador brown natuursteen in maatwerk
keukentablet in composietmateriaal en spatwand in wit gekleurd glas
uitbreiding van de badkamer zonder teniet doen van praktische slaapruimten eerder met het extra creëren van een multifunctionele ruimte voor de creatievelingen en de logees.
badkamer in palladio basalt natuursteen in combinatie met eikfineer.
natuursteen inloopdouche met glazen schuifdeur.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone