Projecten » privé

Klant / KEL00
Diensten / verbouwing

het contact tussen eetruimte en keuken moest beter! de trap diende te blijven en een apart bureauhoekje werd gewenst.
door het wegnemen van de muur tussen keuken en eetruimte was er niet alléén contact maar ook betere lichtinval in de gehele ruimte.
keuken werd in laminaat uitgevoerd en kreeg corian werktabletten.
de meer technische apparaten kwamen in een ontbijtkast met schuifwand die bij niet gebruik kan dichtgeschoven worden. daardoor kan eiland en aanrecht optimaal gebruikt en staat er niets ‘in de weg’ bij deze gepassioneerde kokkin.
de verwarming diende vervangen waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. we bouwden deze nieuwe elementen (convectoren) in meubels en wanden.
deze wanden verstoppen niet alleen de convectoren maar ook de gordijnen tijdens de dag om een optimaal rustig effect te bekomen.
de grote kastenwand met tv en bureau verstopt ook de deur naar de garage!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone