Projecten » privé

Klant / CMS00
Diensten / verbouwing woning

“volledige herinrichting van een woning in ’s gravenwezel voor een gepensioneerd maar nog steeds actief koppel”

Of we hun woning in een comfortabel en tijdloos interieur wilden veranderen. Dat was de vraag. Met een keuken die een belangrijke plaats kreeg in het geheel én véél contact met de tuin. Daglicht uiteraard was ook belangrijk.

We gooiden de vele binnenmuurtjes eruit om tot een meer openruimte te komen. 

Rekening houdend met een paar wensen kregen we voor de rest eigenlijk ‘carte blanche’.

Het zolderplafond gooiden we eruit en maakten gebruik van deze hoogte om kamerhoge kasten te plaatsen. een inloopdouche in STUC zorgde voor een naadloos resultaat. 

maatwerk zitbankje zorgt voor het nodige comfort om al eens even te gaan zitten. houtwerk in laminaat van ABET laminatie. het lavabotablet echter in natuursteen emperador brown. één van onze favoriete.

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone