Projecten » privé

Klant / EVE00
Diensten / verbouwing

herinrichting van een gelijkvloerse verdieping met nieuwe keuken.
een donkere, onpraktische en ongebruikte ruimte werd bijkeuken -die mocht gezien worden-
met doorgang naar keuken wat wel zo praktisch is met boodschappen.
ook de toegang naar de kelder werd in deze bijkeuken onzichtbaar weggewerkt.
open haard en bibliotheek waren belangrijke wensen voor de eigenaars.
om een open bureau -door het ganse gezin te gebruiken- te integreren werd van de grote garage enkele m² afgenomen.
dit kreeg meteen ook tweede voordeel: een heuse wasplaats.
keuken tablet met niet-alledaagse verlek oplossing en spatwand met versneden stroken belgische blauwe natuursteen.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone