Partners

Nancy Cool
Interieurarchitect - Zaakvoerder

Na een omzwerving in de modebranche besefte ik dat met mijn passie én aandacht voor esthetiek, kleuren en materialen een andere richting uit moest.

In 1997,  na het  volmaken van mijn opleiding als interieurarchitecte richtte ik  c [ak'sent] interieurarchitecten op.  Met slechts één doel: mijn visie op interieur en wonen moest en zou zijn weg naar de wereld vinden.

Ontwerpen van binnenuit, met respect voor licht en omgeving. Functionaliteit aan esthetiek koppelen is mijn grote droom en daar werk ik dag in dag uit aan. Met succes.

“Nancy is de ‘fusion’ van trends en smaken” hoor ik wel eens én “eclectisch” dat ook.   Alle invloeden die ik in het dagelijks leven opsla komen er weer uit als een harmonieus geheel.

Het maakt daarbij niet uit of het over architectuur, opera, kunst of steden gaat. Indrukken worden opgeslagen en worden de uitdrukking van mijn visie.

De dagelijkse trip van kantoor bazel naar kantoor edegem -langs de kleine wegen in het waasland- laten mij toe het gene wat werd opgenomen alvast om te zetten tot een passend ontwerp voor de opdrachtgevers.

 

invloeden: Peter Zumthor, John Pawson, David Chipperfield, Carlo Scarpa én Mies van der Rohe

#ARCHITECTURE #INTERIOR #ECLECTISME #FASHION #ART #SCARVES #SHOES #COLOR #MY VEGETABLE GARDEN #NY #VENICE #PARIS #FRIENDS #JOIEDEVIVRE

e: nancy@c-aksent.com

 

Projectmedewerkers

Tiffany Verbeeck
Interieurarchitect - Projectmedewerker

Na een boeiende start in de wereld van de Mad Men, besefte ik dat reclame niet aanvoelde als mijn habitat. ik besloot daarom mijn hart te volgen en studeerde in 2016 af als interieurarchitecte.

Vandaag kan ik zeggen dat mijn organisatorische talenten samen vloeien met mijn liefde voor detail en esthetiek. Mijn breed interesseveld en drang om bij te leren vormen de basis van inzet om elk project tot een goed einde te brengen.

“Tiffany houdt van eenvoud” op een goede manier. Van zuivere lijnen, evenwichtige verhoudingen en natuurlijke materialen. Mijn dagelijkse energie haal ik uit ochtendwandelingen met de honden, mooie reizen en gezellige etentjes.

 

#MINIMALISME #ARCHITECTUUR #NATUUR #ZEILEN #HIKING #DOGLOVER #WIJNLIEFHEBBER

e: tiffany@c-aksent.com

Jara Verijke
Interieurarchitect - Projectmedewerker

In mijn 3e jaar bachelor interieurvormgeving aan Thomas More begon ik begin 2017 aan mijn stage bij c [ak’sent]. Vervolgens haalde ik in juni bachelor diploma met afstudeerrichting concept.

In augustus begon ik met veel motivatie bij c [ak’sent] om alzo het team  te versterken.

Interieur is altijd al mijn passie geweest. Functionaliteit primeert maar fijne details en mooie materialen zijn voor mij even belangrijk om zo tot een mooi en samenhangend geheel te komen.

Ik hou van rust, eenheid en een tijdloze look.

Mijn ervaring in 3D-tekenen kan ik de klant helpen met het visualiseren van het ontwerp om zo een duidelijk en realistisch beeld te geven hoe hun interieur er mogelijk kan uitzien.

 

#GEZELLIG ETEN&DRINKEN  #REIZEN #INTERIEUR

e: jara@c-aksent.com

Administratie

Ingrid Janssens
Administratie

Ik zorg ervoor dat alles opgevolgd wordt en dat er ook administratief geen steekjes vallen.

Wanneer het creatieve team met uw werk bezig is ben ik het vast aanspreekpunt naar administratieve vragen  en zorg ik ervoor dat  al uw adminstratieve vragen of zorgen ook opgelost geraken

#BOEKHOUDING #ADMINISTRATIE #SPANJE

e: admin@c-aksent.com