Partners

Nancy Cool
Interieurarchitect - Partner

Na een omzwerving in de modebranche besefte ze dat met haar aandacht voor esthetiek, kleuren en materialen een andere richting uit moest.

In 1997,  na het  volmaken van haar opleiding als interieurarchitecte richtte ze  c [ak'sent] op, met slechts één doel: Haar visie op interieur en wonen moest en zou zijn weg naar de wereld vinden.

Ontwerpen van binnenuit, met respect voor licht en omgeving. Functionaliteit aan esthetiek koppelen is haar grote droom en daar werkt ze dag in dag uit aan. Met succes.

Nancy is de ‘fusion’ van trends en smaken. Alle invloeden die ze in haar dagelijks leven opslaat komen er weer uit als een harmonieus geheel.

Het maakt daarbij niet uit of het over architectuur, opera, kunst of steden gaat. Indrukken worden opgeslagen en worden de uitdrukking van haar visie.

 

Haar invloeden: Peter Zumthor, John Pawson, David Chipperfield, Carlo Scarpa én Mies van der Rohe

#ARCHITECTURE #INTERIOR #ECLECTISME #FASHION #ART #SCARVES #SHOES #COLOR #MY VEGETABLE GARDEN #NY #VENICE #PARIS

e: nancy@c-aksent.com

 

Kristof Van Den Heuvel
Interieurarchitect - Partner

Afgestudeerd interieurarchitect te Antwerpen in 2005 én geslaagd in voortgezette opleiding meubelontwerp in 2006

Na een freelance periode in verschillende branches (kantoorinrichting, meubelontwerp bij FEEK in Antwerpen, verlichtingsstudies, etc.),

uiteindelijk toch finaal de keuze gemaakt om verder te gaan in de richting van interieurarchitectuur en vooral dan de technische kant.

Kristof is mede-partner van het bureau (sinds 2011).

Minstens even gepassioneerd door interieurarchitectuur maar daarnaast ook technisch erg beslagen;  uitwerken van details, opbouw van constructies, technieken, …

Hij is het ideale aanspreekpunt voor architecten en aannemers en koppelt een uitgesproken visie rond (interieur)architectuur  aan een erg analytische geest.

 

#TRAVEL #ARCHITECTURE #GOLF #SCHRIJNWERK

e: kristof@c-aksent.com

Projectmedewerkers

Isaline De Backer
Interieurarchitect - projectmedewerker

Opgeleid  als interieurvormgever en in eerste instantie kennisgemaakt met het vak bij een architectenbureau in Wilrijk, maakte ze in 2010 de overstap naar c [ak'sent] om voluit haar visie te kunnen ontwikkelen.  Isaline is van vele markten thuis,  heeft een grondige kennis van alles wat met renovatie en monumentenzorg te maken heeft.

Ook zij haalt haar passie voor  kleuren, texturen en licht uit reizen en omzwervingen en uit het bestuderen van architecten en hun werk.

Het is een medewerker voor wie problemen enkel opstapjes naar een oplossing zijn. Betrouwbaarheid is een gegeven, zondermeer.

#ARCHITECTUUR #MAMAvanLEON #SKI #REIZEN

e: isaline@c-aksent.com

Tine De Winter
Interieurarchitect - projectmedewerker

Opgeleid als interieurvormgever in Mechelen komt ze als jongste medewerker in het c[ak'sent] team terecht.

Tine had van jongs af aan al interesse in huizen, kleuren, materialen en decoratie. Ze haalt haar inspiratie uit verhalen van mensen. Houdt ervan om een oud, knap staaltje architectuur te overgieten met een moderne toets.

Oud en nieuw combineren vind ze een uitdaging. Haar doel is behaald wanneer de mensen het eindresultaat zien en spontaan een lach vormen op hun gezicht.

Het is een medewerker die vlotjes omgaat met alle nieuwe programma’s en apps.

Haar multiculturele achtergrond ziet Alexandra als een meerwaarde in het combineren van stijlen en culturen.

 

#INTERIEUR#SCOUTING#FAMILIE#GenietenVanEenLekkerWijntje

e: tine@c-aksent.com

 

 

Administratie

Ingrid Janssens
Administratie

Zij zorgt ervoor dat alles opgevolgd wordt en dat er ook administratief geen steekjes vallen.

Als wij met uw werk bezig zijn,  is zij er als vast aanspreekpunt en zorgt ze ervoor dat  al uw adminstratieve vragen of zorgen opgelost geraken

#BOEKHOUDING #ADMINISTRATIE #SPANJE

e: admin@c-aksent.com