Partners

Nancy Cool
Interieurarchitect - Zaakvoerder

Na een omzwerving in de modebranche besefte ze dat met haar aandacht voor esthetiek, kleuren en materialen een andere richting uit moest.

In 1997,  na het  volmaken van haar opleiding als interieurarchitecte richtte ze  c [ak'sent] op, met slechts één doel: Haar visie op interieur en wonen moest en zou zijn weg naar de wereld vinden.

Ontwerpen van binnenuit, met respect voor licht en omgeving. Functionaliteit aan esthetiek koppelen is haar grote droom en daar werkt ze dag in dag uit aan. Met succes.

Nancy is de ‘fusion’ van trends en smaken. Alle invloeden die ze in haar dagelijks leven opslaat komen er weer uit als een harmonieus geheel.

Het maakt daarbij niet uit of het over architectuur, opera, kunst of steden gaat. Indrukken worden opgeslagen en worden de uitdrukking van haar visie.

 

Haar invloeden: Peter Zumthor, John Pawson, David Chipperfield, Carlo Scarpa én Mies van der Rohe

#ARCHITECTURE #INTERIOR #ECLECTISME #FASHION #ART #SCARVES #SHOES #COLOR #MY VEGETABLE GARDEN #NY #VENICE #PARIS

e: nancy@c-aksent.com

 

Projectmedewerkers

Tiffany Verbeeck
Interieurarchitect - Projectmedewerker

Na een boeiende start in de wereld van de Mad Men, besefte ze dat reclame niet aanvoelde als haar habitat. Ze besloot haar hart te volgen en studeerde in 2016 af als interieurarchitecte.

Vandaag vloeien haar organisatorische talenten samen met haar liefde voor detail en esthetiek. Haar breed interesseveld en haar drang om bij te leren vormen de basis van haar inzet om elk project tot een goed einde te brengen.

Tiffany houdt van eenvoud. Van zuivere lijnen, evenwichtige verhoudingen en natuurlijke materialen. Haar energie haalt ze uit ochtendwandelingen met de honden, mooie reizen en gezellige etentjes.

 

#MINIMALISME #ARCHITECTUUR #NATUUR #ZEILEN #HIKING #DOGLOVER #WIJNLIEFHEBBER

e: tiffany@c-aksent.com

Jara Verijke
Interieurarchitect - Projectmedewerker

In haar 3e jaar bachelor interieurvormgeving aan Thomas More begon ze begin 2017 aan haar stage bij c [ak’sent]. Vervolgens haalde Jara in juni haar bachelor diploma met afstudeerrichting concept.

In augustus begon ze met veel motivatie bij c [ak’sent] om ons team  te versterken. Met haar kennis die ze opdeed in de afstudeerrichting past ze perfect binnen ons team.

Interieur is altijd al haar passie geweest. Functionaliteit primeert maar fijne details en mooie materialen zijn voor haar even belangrijk om zo tot een mooi en samenhangend geheel te komen. Ze houdt van rust, eenheid en een tijdloze look.

Door haar ervaring in 3D-tekenen kan ze de klant helpen met het visualiseren van het ontwerp om zo een duidelijk en realistisch beeld te geven hoe hun interieur er mogelijk kan uitzien.

 

#GEZELLIG ETEN&DRINKEN  #REIZEN #INTERIEUR

e: jara@c-aksent.com

Tinne Wilms
Interieurarchitect - projectmedewerker

In 2017 afgestudeerd als interieurarchitecte begint ze haar loopbaan geboeid, gepassioneerd en met een overvloed aan motivatie bij c [ak’sent]. Ze haalt haar inspiratie uit de dagelijkse dingen waardoor ze voortdurend haar kennis kan verrijken.

Buiten de multidisciplinaire wereld van de interieurarchitectuur vindt ze haar ontspanning in de muziek. Ze bespeelt instrumenten zoals piano, gitaar, dwarsfluit en piccolo. Ook houdt ze ervan om te reizen omdat er altijd wel iets onbekend te ontdekken valt. Hieruit haalt ze energie en inspiratie om steeds weer out of the box te denken.

#MUSIC #INTERIOR #ARCHITECTURE #DESIGN #PASSION #BARCELONA #PARIS

e: tinne@c-aksent.com

Administratie

Ingrid Janssens
Administratie

Zij zorgt ervoor dat alles opgevolgd wordt en dat er ook administratief geen steekjes vallen.

Als wij met uw werk bezig zijn,  is zij er als vast aanspreekpunt en zorgt ze ervoor dat  al uw adminstratieve vragen of zorgen opgelost geraken

#BOEKHOUDING #ADMINISTRATIE #SPANJE

e: admin@c-aksent.com